uitgeslapen klanten getuigen…

“Ik hou van kingsize bedden, American style, die heel uitnodigend én bovenal zacht als een wolkje zijn. Dat vond ik bij Fannatic.
Het is iedere avond een plezier om in bed te duiken. Ruimte zat, lekker fluffy, goed ondersteunend en bovenal, very good looking!! Love it!!”

Astrid Coppens,
model en actrice

“Wij zijn super tevreden van onze aankoop bij Fannatic.
Doordat we veel reizen en onderweg zijn, is het altijd fijn om thuis te komen en weer helemaal op te laden. Dit vertrekt vanuit een goede nachtrust… in een zaaaalig bed van Fannatic.”

Zdenek Stybar
professioneel wielrenner

“Enkel mits een goede nachtrust, kan ik mijn creativiteit laten botvieren. Die diepe rust wordt me gegund door mijn zalige, ergonomische matras van Fannatic.”

Axel Daeseleire
acteur en DJ

“Als rug- en nekwervelpatiënt is slaapcomfort van cruciaal belang bij mij. De latexmatrassen en latexkussens van Fannatic geven me de juiste ondersteuning die ik zo broodnodig heb gedurende de nacht. Daarom neem ik ook altijd mijn latexkussen mee op reis omdat ik anders niet aan slapen toe kom. Kortom, Fannatic heeft zowel een ergonomisch als hip esthetisch gamma. De ideale combinatie!”

Stephanie Clerckx
model en wielerfanate

“Je kan onmogelijk geen fan zijn van Fannatic! Wij kopen er alles om heerlijk te slapen: matras, kussens, dekens,… maar ook allerlei mooie zaken om ons interieur gezellig te maken! Niet zomaar een beddenwinkel maar een uniek totaalconcept op een knappe locatie, met supervriendelijke bediening en kwaliteit die betaalbaar is. “

Tine Daeseleire
psychologe / zaakvoerder The Human Link

“Wij zijn enorm tevreden met onze aankoop bij Fannatic, ons slaapcomfort is er enorm op vooruit gegaan. Voor iemand zoals mij die beroepsmatig veel internationale reizen doet, betekent thuiskomen recuperen en weer op krachten komen in ons bed van Fannatic.”

Patrick Lefevre,
CEO Decolef Lux Sarl, wielerploegmanager

“Door mijn actieve levensstijl, kan ik het me niet permitteren om slecht te slapen. Bij Fannatic kocht ik een ergonomische matras die mijn lichaam perfect ondersteunt en laat recupereren van de dag.”

Aimé Anthuenis
voetbalcoach