Deze website maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Door deze website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons cookiebeleid.

Accepteer

Uitgeslapen klanten getuigen

Astrid Coppens

Astrid Coppens

Model en actrice

"Ik hou van kingsize bedden, American style, die heel uitnodigend én bovenal zacht als een wolkje zijn. Dat vond ik bij Fannatic.
Het is iedere avond een plezier om in bed te duiken. Ruimte zat, lekker fluffy, goed ondersteunend en bovenal, very good looking!! Love it!!"

Zdenek Stybar

Zdenek Stybar

Professioneel wielrenner

"Wij zijn super tevreden van onze aankoop bij Fannatic.
Doordat we veel reizen en onderweg zijn, is het altijd fijn om thuis te komen en weer helemaal op te laden. Dit vertrekt vanuit een goede nachtrust… in een zaaaalig bed van Fannatic."

Axel Daeseleire

Axel Daeseleire

Acteur en DJ

"Enkel mits een goede nachtrust, kan ik mijn creativiteit laten botvieren. Die diepe rust wordt me gegund door mijn zalige, ergonomische matras van Fannatic."

Stephanie Clerckx

Stephanie Clerckx

Model en wielerfanate

"Als rug- en nekwervelpatiënt is slaapcomfort van cruciaal belang bij mij. De latexmatrassen en latexkussens van Fannatic geven me de juiste ondersteuning die ik zo broodnodig heb gedurende de nacht. Daarom neem ik ook altijd mijn latexkussen mee op reis omdat ik anders niet aan slapen toe kom. Kortom, Fannatic heeft zowel een ergonomisch als hip esthetisch gamma. De ideale combinatie!"

Tine Daeseleire

Tine Daeseleire

Psychologe / zaakvoerder The Human Link

"Je kan onmogelijk geen fan zijn van Fannatic! Wij kopen er alles om heerlijk te slapen: matras, kussens, dekens,… maar ook allerlei mooie zaken om ons interieur gezellig te maken! Niet zomaar een beddenwinkel maar een uniek totaalconcept op een knappe locatie, met supervriendelijke bediening en kwaliteit die betaalbaar is."

Thomas Buffel

Thomas Buffel

Topvoetballer

"Als voetballer is het van cruciaal belang om ’s nachts je spieren te laten recupereren van de inspanningen van de voorbije dag. Daarom volgde ik het advies van Fannatic op om voor een matras te kiezen die de contouren van mijn lichaam volgen en waarvan de hardheid volledig werd aangepast aan mijn specifieke lichaamsbouw en eisenpakket als topsporter. Mijn lichaam ondervindt nu geen enkele storende druk meer ’s nachts, waar ik soms van wakker werd, maar krijgt enkel nog de juiste adequate ondersteuning waar nodig."

Patrick Lefevre

Patrick Lefevre

CEO Decolef Lux Sarl, wielerploegmanager

"Wij zijn enorm tevreden met onze aankoop bij Fannatic, ons slaapcomfort is er enorm op vooruit gegaan. Voor iemand zoals mij die beroepsmatig veel internationale reizen doet, betekent thuiskomen recuperen en weer op krachten komen in ons bed van Fannatic."

Aimé Anthuenis

Aimé Anthuenis

Voetbalcoach

"Door mijn actieve levensstijl kan ik het me niet permitteren om slecht te slapen. Bij Fannatic kocht ik een ergonomische matras die mijn lichaam perfect ondersteunt en laat recupereren van de dag."