over ons.

Ons? Daar draait het hier niet om.
Ú bent op zoek naar een nieuw slaapsysteem. Ú wil komaf maken met uw rugklachten. Laten we dan samen zoeken naar een gepersonaliseerd bed.

Als kleindochter van Sylvain Maes, stichter van Latexco NV, tot op heden één van ’s werelds toonaangevende producenten van latexschuim voor de bedding-industrie, werd ik reeds van kinds af ondergedompeld in de wereld van slaap-ergonomie. Daarnaast kan ik mij beroepen op mijn jarenlange ervaring als sales manager bij Revor NV, fabrikant van hoogwaardig slaapcomfort. Ook bezoek ik zo vaak als mogelijk nationale en internationale beddinggerelateerde beurzen die me op de hoogte houden van de laatste nieuwe technologiën.

Al deze factoren leken me een ideale combinatie om Fannatic te ontwikkelen. And what’s in a name? A whole damn lot! Fanatiek, gedreven, enthousiast, passioneel. Met deze eigenschappen ga ik graag op zoek naar de best mogelijke slaapoplossing voor u. Alleen het beste is goed genoeg.

Deze site dient in de eerste plaats als inspiratiebron. Prefereert u de producten te testen, te bekijken of wil u professioneel advies, dan kan dat in mijn showroom te Tielt of Antwerpen.

Hopelijk kunnen we elkaar binnenkort ontmoeten.

Nu wens ik u nachten vol slaap toe want…only in rest and true solitude do we find ourselves…and hopefully Fannatic!

Tot gauw,

Fanny Maes

fanny maes