schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief

Blog.

Sfeer foto
ENNJOY

Je gelooft het nooit. Of jullie misschien wel. Ik nog steeds niet. Niet dat velen er zitten op te wachten. Stiekem hoop ik van wel.
Fannatic.be is eindelijk online, in de ether, in the air, on the worldwideweb, zoef!! Na maanden van zwoegen, zweten en klungelen met foto's en teksten (schoenmaker blijf bij je leest!), heb ik mijn webstek toch de wereld ingekatapulteerd. Hij is niet meer enkel van mij maar is er nu ook voor jullie, en voor 7,39 miljard mede-aardbewoners, in 1 klik.
Het doel van Fannatic.be is om jullie te inspireren en te informeren. Bij het ontwerpen van je nieuwe slaapkamer of in de zoektocht naar die ene, perfecte matras wil Fannatic je leidraad zijn. Door middel van foto's en teksten kunnen jullie zich reeds een visualisatie maken van jullie toekomstig nestje. En er ineens ook bij wegdromen. Want ook dat tracht Fannatic te doen, je dromen te realiseren. Wens je dan na uw virtueel bezoek toch de producten te zien en te testen, kom dan gerust langs in één van de showrooms. Daar antwoord ik graag op al jullie vragen en gaan we samen op zoek naar de best mogelijke slaapoplossing voor u. We streven naar een bed die u een ideale nachtrust garandeert en waar zowel ergonomie als esthetiek in harmonie zijn.
Heb je het volle vertrouwen in Fannatic en volstaat een online bezoek om tot aankopen over te gaan, dan kan dat ook. Weliswaar zijn we (nog) geen E-shop maar via Storesquare.be, een e-commerce winkelplatform, bieden we vanaf augustus 2016 een ruim assortiment van onze producten ook online aan.
Welkom!!