schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief

about us.

Ons? Daar draait het hier niet om. Het gaat immers over u.
U bent op zoek naar een nieuw slaapsysteem. U wil komaf maken met uw rugklachten. Daarom bied ik u, met respect voor uw wensen, een gepast antwoord in uw zoektocht naar een gepersonaliseerd bed of bedartikel.

Als kleindochter van Sylvain Maes, stichter van Latexco NV, tot op heden één van s’ werelds toonaangevende producenten van latexschuim voor de bedding-industrie, werd ik reeds van kinds af ondergedompeld in de wereld van slaap-ergonomie. Daarnaast kan ik mij beroepen op mijn jarenlange ervaring als sales manager bij Revor NV, fabrikant van hoogwaardig slaapcomfort. Ook bezoek ik zo vaak als mogelijk nationale en internationale beddinggerelateerde beurzen die me op de hoogte houden van de laatste nieuwe technologiën. Vormen al deze factoren een ideale combinatie om u wegwijs te maken in het kluwen van matrassen, boxsprings, hoofdkussens enzovoort? Deze vraag stelde ik me in 2011 en het antwoord was een volmondig JAAA!

Fannatic was geboren. And what’s in a name? A whole damn lot! Fanatiek, gedreven, enthousiast, passioneel. Met deze eigenschappen ga ik graag onder de noemer Fannatic op zoek naar de best mogelijke oplossing voor u. Alleen het beste is goed genoeg. En perfectie kan je enkel ambiëren als je gedreven bent, met als enige doel u het best mogelijke product te presenteren.

Op deze site kan u zich laten inspireren. Wenst u te bestellen, dan volstaat een mailtje en volgt spoedig een antwoord. Prefereert u de producten te testen, te bekijken of wil u professioneel advies, dan kan dat in mijn showroom te Tielt of Antwerpen.
Ga je liever ineens tot aankopen over, dan kan dat ook. Weliswaar zijn we (nog) geen E-shop maar via Storesquare.be, een e-commerce winkelplatform, bieden we vanaf augustus 2016 een ruim assortiment van onze producten ook online aan.

Hopelijk kunnen we elkaar binnenkort ontmoeten.

Nu wens ik u nachten vol slaap toe want...only in rest and true solitude do we find ourselves…and hopefully Fannatic!

Tot gauw,

Fanny Maes